- مهندسی آبزی پروری
- نانو فناوری در آبزی پروری
- بوم شناسی و صید و بهره برداری آبزیان
- تغذیه و فرآوری و کنترل فرآورده های شیلاتی
- تکثیر و پرورش آبزیان
- بهداشت و بیماریهای آبزیان
- تکثیر و پرورش آبزیان زینتی
- مدیریت محیط زیست و نقش آن در کاهش آلاینده ها
- تصفیه آب و فاضلاب و بهینه سازی محیط زیست
- فرآوریهای نوین ( غیر حرارتی)و تولید محصولات غذایی فراسودمند با ارزش غذایی افزوده
- استخراج عصاره ها و ترکیبات زیست فعال از منابع گیاهی ، جلبک ها و گیاهان آبزی،ضایعات و شناسایی عملکرد
- ارزیابی ریسک بهداشتی حوضچه های پرورش ماهی
- ارزیابی ریسک احداث حوضچه های پرورش ماهی
- چالش های زیست - محیطی پرورش ماهی
بوم شناسی و صید و بهره برداری آبزیان
تغذیه و فرآوری و کنترل فرآورده های شیلاتی
مدیریت محیط زیست و نقش آن در کاهش آلاینده ها
تصفیه آب و فاضلاب و بهینه سازی محیط زیست
فرآوریهای نوین ( غیر حرارتی)و تولید محصولات غذایی فراسودمند با ارزش غذایی افزوده
استخراج عصاره ها و ترکیبات زیست فعال از منابع گیاهی ، جلبک ها و گیاهان آبزی،ضایعات و شناسایی عملکرد
ارزیابی ریسک بهداشتی حوضچه های پرورش ماهی